Home Szakszervezeti üldülés A SAJTÓSZAKSZERVEZET ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓJA 2015. május 1. – 2015. október 9.

A SAJTÓSZAKSZERVEZET ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓJA 2015. május 1. – 2015. október 9.

Jelentkezési lap itt!

JÁSZSZENTANDRÁS, Tavasz utca 24-30.

A termálvizes fürdő tőszomszédságában lévő üdülőépületünkben a földszinten és az emeleten két-két kettő szobás apartman áll vendégeink rendelkezésére.

Minden apartmanunkban nagyméretű, amerikai konyhás nappali, külön bejáratú hálószoba – kábeltévével, internet-kapcsolattal, kétlapos villanytűzhellyel, hűtőszekrénnyel, komplett étkezőkészlettel – biztosítja az önellátást, tusolós, vécés vizesblokk a kényelmet. Központi fűtés teszi lehetővé a szezon „kiterjesztését”.

A kertünkből nyíló kapun át elérhető, 35 fokos termálvizes, valamint feszített víztükrű úszó-, gyermekmedencével, játszótérrel, óriáscsúzdával kibővített városi strand- és termálfürdő szolgálja vendégeink nyugodt pihenését, üdülését, szórakozását. A belépés beutaltjaink részére korlátlan.

A vendégek önellátását közeli áruház és boltok biztosítják, de mód van étkezésre több étteremben és strandbüfében is.

Gépkocsival érkező kollégáink a Tavasz utcai oldalon parkolhatnak, és elérhető az üdülő autóbuszon is (a fővárosiak a Puskás stadiontól indulhatnak)

Az apartmanok alapesetben 4 személyesek, de – ha a vendég maga gondoskodik még fekvőhelyről és ágyneműről – maximálisan 6 főt is befogadhatnak.

APARTMANÁRAINK:

ALAPÁR (2 személyig)

Elő- és utószezonban (május 1.-június 12., augusztus 28.-október 9.)

EMELETEN: 39.200,- Ft/turnus, (napi ár: 5600,- Ft)

FÖLDSZINTEN: 46.200,- Ft/turnus, (napi ár: 6600,- Ft)

Főszezonban (június 12.-augusztus 28.)

EMELETEN: 46.200,- Ft/turnus, (napi ár: 6600,- Ft)

FÖLDSZINTEN: 53.200,- Ft/turnus, (napi ár: 7600,- Ft)

KÖLTSÉGTÉRÍTÉS (a teljes szezonban, a 2 személy feletti beutaltakra)

Felnőtt 7.700,- Ft /turnus, (napi: 1100,- Ft),

Gyermek, nyugdíjas 4.900,- Ft/ turnus. (napi: 700,- Ft),

STRANDBELÉPŐ-HOZZÁJÁRULÁS: (minden beutaltra)

Felnőtt 3.500,- Ft/turnus, (napi: 500,- Ft),

Gyermek, nyugdíjas 2.000,- Ft/turnus, (napi: 300,- Ft).

Jelentkezési lap itt!

BALATONSZEMES, Ady Endre utca 30. I. emelet 16.

A Balaton partján két éve épült társasházban lévő, partra néző kétszobás, balkonos apartmanunkban amerikai konyhás nappali, háló- és fürdőszoba van beépített bútorokkal, minden szükséges berendezéssel (kábeltévé, internetkapcsolat, villanytűzhely, nagy méretű hűtőgép). Padlófűtés teszi lehetővé az egész éves használatot. A társasház külön napozóval, szalonnasütővel, gyermekjátszótérrel felszerelt kertjének kapuja közvetlenül a szabad strandra nyílik. Az apartmanhoz egy gépkocsi számára zárt udvarban lévő saját parkolóhely (27.számú), emellett egy földszinti tároló tartozik. Az apartman alapesetben négy felnőttnek biztosít kényelmes elhelyezést, egy turnusban hatnál többen nem használhatják.

APARTMANÁRAINK:

ALAPÁR (2 személyig):

Elő- és utószezonban (május 1.-június 12., augusztus 28.-október 9.)

53.000,- Ft/turnus, (napi ár: 8.000,- Ft)

Főszezonban (június 12.-augusztus 28.)

67.000,- Ft/turnus, (napi ár: 10.000,- Ft)

KÖLTSÉGTÉRÍTÉS (minden további beutalt személyre):

A teljes szezonban:

Felnőtt: 19.000,- Ft/turnus (napi ár: 3000,- Ft)

Gyermek és nyugdíjas: 15.000,- Ft/turnus (napi ár: 2000,- Ft).

Mindkét üdülőre érvényes

TURNUSBEOSZTÁS

Minden turnus PÉNTEKEN 14 ÓRÁTÓL a következő PÉNTEKEN 10 ÓRÁIG tart. Rövidebb idejű foglaláskor is az apartman 14 órától áll rendelkezésére és a záró napon 10 óráig kérjük annak elhagyását.

Mindkét üdülőben lehetőség van, hogy ezen a napon vendégeink az üdülő területén tartózkodjanak. Ilyenkor a tárolót használhatják, de a gépkocsi-parkolót szabadon kell hagyni.

KÉRÉS MINDEN BEUTALTHOZ

Apartmanjainkban az önellátós üdülésnek megfelelő berendezési és felszerelési tárgyak megtalálhatók. Ágyneműről is gondoskodunk, de kérjük beköltözéskor a jelentkezési lapnak megfelelő számban ott elhelyezettek „felhúzását”, távozáskor a használt ágyneműk lehúzását.

Kérjük, hogy törülközőt, konyharuhát, mosogatószereket és minden egyéb ilyen jellegű használati tárgyat szíveskedjenek magukkal hozni.

GONDNOKSÁG

Mindkét üdülőnkben a Sajtószakszervezet által megbízott, de folyamatosan ott nem tartózkodó gondnok tartja a kapcsolatot beutaltjainkkal. Vendégeinket ők fogadják, az apartman-kulcsokat ők adják át, egyben beszedve az érvényes helyi idegenforgalmi adót. Vendégeink ezt követően is minden problémájukkal hozzájuk fordulhatnak.

Jászszentandráson: Pető Gézáné (Jutka) és férje, (helyileg a strandon lévő saját büféjükben, illetve egész nap a +3620/4658592 telefonszámon találhatók).

Balatonszemesen: Pesti Jánosné a +3630/3189235 telefonszámon található.

Balatonszemesen: Pesti Jánosné a +3630/3189235 telefonszámon található.

JELENTKEZÉS ÉS ÜDÜLÉSI DÍJ BEFIZETÉSE:

Jelentkezni március 1-jétől személyesen, telefonon, e-mailen is lehet a Sajtószakszervezet irodájában (1115 Budapest XI., Bartók Béla út 152/c. alatti irodaház fsz.)

hétfőtől csütörtökig 10.00-14.00 óráig, pénteken: 10.00-13.00 óráig,

telefon: (+361)266 00 63, -- (+3620) 931 45 81, -- fax: (+361) 317 16 53,

A jelentkezést (a honlapunkról is letölthető) JELENTKEZÉSI LAP teszi véglegessé.

ÜGYINTÉZŐ: Merza Zsuzsa, a Sajtószakszervezet gazdasági vezetője.

Az üdülési díjat (amely az áfát tartalmazza) legkésőbb a turnuskezdés előtt két héttel kérjük befizetni, illetőleg számlánkra átutalni. SZÉP-kártyát elfogadunk.

A gyermekkedvezmények 4-14 éves kor között érvényesek.

4 éves kor alatt a gyermekek ingyen üdülnek.

A befizetett összeget utólagos lemondáskor csak rendkívüli esetben tudjuk visszautalni!

A helyi idegenforgalmi adó, amit a gondnoknál kell befizetni:

Jászszentandráson minden 17 év fölötti üdülővendégnek napi 350,- Ft,

Balatonszemesen minden 18 év fölötti üdülővendégnek napi 390,- Ft.

A HÁZIRENDET ÉS A LELTÁRT

MINDEN APARTMANBAN ELHELYEZZÜK !

Kollégáinkat és családtagjaikat szeretettel várjuk üdülőinkbe

és mindannyiuknak kellemes pihenést kíván

a Sajtószakszervezet elnöksége

Módosítás dátuma: 2015. április 13. hétfő, 20:49