Home Híreink Események SAJTÓBÁL 2011 – a Sajtószakszervezet védnökségével

SAJTÓBÁL 2011 – a Sajtószakszervezet védnökségével

A rendezvény szervezése teljesen eltér az előzőektől. Korábban egyetlen szakmai szervezet nevében rendeztük a bált, a jövő évben védnökséget vállal az Európai Újságírók Szövetsége Magyar Tagozat, a Magyar Elektronikus Újságírók Szövetsége, a Magyar Lapkiadók Egyesülete, a Magyar Újságírók Közössége, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége és a Sajtószakszervezet.

A bál szervezői a védnöki háttér kiszélesítésével azt szeretnék elérni, hogy az újságíró társadalom egésze érezze magának e farsangi, karitatív rendezvényt, ezért arra kérik a védnököket, hogy segítsék az eddigieknél is szélesebb körben népszerűsíteni a szakma bálját. Mindent megtesznek azért, hogy a média képviselői mellett társadalmi, gazdasági és politikai közéletünk szereplői is ott legyenek a vendégek között.

Úgy gondoljuk, hogy a 2010-es kormányváltás és az őszi önkormányzati választások természetessé teszik, hogy közéletünk azon szereplői, akik szorosabb kapcsolatba kerültek vagy kerülnek majd a természeténél fogva mindig kontrollt jelentő médiával, a bálon közvetlen formában beszélgethessenek az újságírókkal. Biztató jel, hogy kétéves megszakítás után ismét részt vesz a média bálján a legfőbb médiahatóság,

A média máris jelezte részvételét, támogatását. Vannak, amelyek felületet ajánlanak fel, mások műsoridőt nyújtanak a rádióban és a televízióban. A bál média főtámogatója a Pannon Lapok Társasága, a TV2 a Megasztár győztesét hozza énekelni és más médium is készül meglepetés látványossággal.

A bál karitatív felajánlása: a Rózsa PR Ügynökség szerződést kötött a Magyar Gyermekmentő Alapítvánnyal és a bál bevételéből azért támogatja a szervezetet, hogy a gyermekek mentéséhez szükséges speciális felszerelésekből és szolgáltatásokból több jusson a rászorulók számára.

Ami a programot illeti; a gálavacsora után a Royal Express Showband kezdi a zenét, nyit a koktélbár, a hölgyek sminkötletekkel gazdagodhatnak, majd ha akarnak, címlapfotóra kerülhetnek. Komoly díjat kap a bál legjobb amatőr táncosa, dolgozik a jósnő, nagyüzem lesz a rulett, a Black Jack és a hazánkban kevésbé ismert amerikai kockajáték tájékán, élvezhetik a szivarbemutatót, kávé- és teakülönlegességekkel kínáljuk a vendégeket, és aki a helyszínen tombolajegyet vásárol, az megnyerheti a sok ajándék legértékesebbjét, az 1 millió forint értékű szórakoztató elektronikai csomagot, amit Meseautóval vihet haza.

Belépőjegyek:

(Az árak tartalmazzák az 5 csillagos InterContinental Budapest Szállodában megtartásra kerülő bálon a 3 +1 fogásos gálavacsorát, egész éjjel a korlátlan italfogyasztást, a programokat, ajándékokat és az Áfát)

Egyéni jegyvásárlóknak: 35 000 forint személyenként

10 fős asztalok ára: 300 000 forint (amely 20 % engedményt tartalmaz)

Újságíróknak kedvezményes szakmai jegyek: 25.000 forint személyenként (vásárlásukkor kérjük az újságíró-igazolványokat – és nem igazolásokat – felmutatni, egy kolléga egy hozzátartozót hozhat kedvezményes áron)

10 fős szerkesztőségi asztalok ára: 250 000 forint (függetlenül attól, hogy szakmabeliek vagy sem a vendégek)

A bál rendezője (báli belépőjegy rendelés, jegyátvétel, további információ):

Rózsa PR Ügynökség

1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/A.

Fax:+36 1 413 1675

www.sajtobal.hu