Sajtónap Szekszárdon

A Tolnai Népújság idén a hivatalos, március 15-i időpontnál valamivel később, március 19-én rendezte sajtónapi ünnepségét. Az eseményre ezúttal Szekszárdon került sor, a Scarabeus Rendezvényteremben. A jó hangulatú rendezvényen Póré László főszerkesztő-kiadóvezető átadta a Tolnai Népújság Nívódíját. A munkatársak szavazatai alapján idén a lapnál több mint egy évtizede dolgozó Váradiné Borsos Piroska terjesztési ügyintéző részesült az elismerésben. A főszerkesztő emellett gratulált Ihárosi Ibolya újságírónak, aki nemrégiben Rendőrségi Aranytollat vett át Papp Károly országos rendőrfőkapitánytól, és 45 éve erősíti az újság csapatát. Köszöntötte Venter Mariannát, aki 30 esztendeje dolgozik a napilapnál, továbbá Mártonfai Dénes fotóriportert, aki idén a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által alapított sajtódíjat kapott. F. Kováts Éva, a Sajtószakszervezet elnöke az ünnepségen adott át jubileumi emléklapot Bakó Jenő nyugdíjas fotóriporternek és Bencze Józsefnek, aki hirdetésszervezőként dolgozott a cégnél. Mindketten 50 éve szakszervezeti tagok. Néhány nappal korábban Boda Ferenc, egykori olvasószerkesztő vette át a 60. évet igazoló okiratot. B. K.   Sajtónapot ünnepeltünkVáradiné Borsos Piroska kapta a Tolnai Népújság idei nívódíját.

Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!
Módosítás dátuma: 2016. április 06. szerda, 16:07