Segíts, hogy segíthessünk!

A Vasvári Pál Önsegélyező Sajtóalapítvány az idén is számít a kollégák és a sajtó barátai támogatására.

Kérjük, befizetett adójuk 1 %-át 2015-ben is ajánlják fel a munkanélkülivé váló vagy anyagilag rászoruló újságíróknak, hírügynökségi, kiadói dolgozóknak és a szakma kispénzű nyugdíjasainak.

Alapítványát a Sajtószakszervezet – nem sokkal megalakulása után – azért hozta létre, hogy megkönnyítse a bajba jutott szakmabeliek helyzetét. Az alapítvány kerek huszonöt éves működése során csaknem harmincötmillió forinttal sok száz kollégának segített.

Forrásaink apadnak, a nehéz helyzetbe kerülők száma a sajtóban sem csökken. Bankjegynyomdánk, vagyonunk nincs, anyagi támogatást csak támogatásokból adhatunk. Közhasznú alapítványunk ezért kéri az írott szó iránt érdeklődök és nem utolsósorban az annak terjesztésében részt vevők – ahogy nevünkben is szerepel: „önsegélyező” támogatását.

A szolidaritás száma, amit az adózók a közeljövőben adóbevallásukhoz csatlakozó rendelkező nyilatkozatukra írhatnak: 19639903-1-43.

A Vasvári Pál Önsegélyező Sajtóalapítvány kuratóriuma

Az egy százalék felajánlásához szükséges nyomtatványt innen töltheted le!

Módosítás dátuma: 2015. február 16. hétfő, 19:49