VASVÁRI PÁL ÖNSEGÉLYEZŐ SAJTÓALAPÍTVÁNY Köszönet, beszámoló és kérés

A támogatást szívből köszönjük ! Alapítványunk kuratóriumának több éve hozott határozata alapján az adózóktól befolyó összegből a következő években idős korú, kis jövedelmű nyugdíjasainknak, illetőleg többgyermekes ifjú családos munkatársaknak juttatunk segély formájában a befolyt összegekből.

Ezúttal számolunk be arról, hogy az adózók 2012. évi személyi jövedelemadójukból 2013. esztendőben nekünk juttatott 219.000,- Ft-ját is ezen célra fordítottuk, a szakma rászoruló többgyermekes dolgozóinak és idős korú kisnyugdíjasainak illetőleg családjaiknak juttatunk segélyeket.

A most jelzett összeg 54.211,- Ft felhasználásáról 2015.-ben számolunk be, Tisztelettel kérjük a Sajtószakszervezet tagjait, a szakmában dolgozókat és a sajtó barátait, hogy személyi jövedelemadójuk 1 %-át a jövő évben is ajánlják fel rendelkezési nyilatkozattal a Sajtószakszervezet által jövőre kerek 25 éve, 1990 márciusában alapított, áprilisban bejegyzett Vasvári Pál Önsegélyező Sajtóalapítványnak.

Alapítványunk fennállásának negyedszázada alatt több mint 35 (harmincöt) millió forinttal támogatta a szakma dolgozóit, nyugdíjasait és családjaikat. Reméljük, nem hagyják, hogy a következő években elapadjanak közhasznú tevékenységünk anyagi alapjai ! Budapest, 2014. szeptember A Vasvári Pál Önsegélyező Sajtóalapítvány kuratóriuma

Módosítás dátuma: 2014. szeptember 29. hétfő, 00:05